סדנת בישול גורמה
ישראל נמצאת בהחלט במקום גבוה מבחינה קולינרית ביחס לעולם.
אם בעבר מסעדות הגורמה היו בעיקר צרפתיות מוקפדות ומתנשאות עם קוד לבוש וגינונים לרוב, את האוכל הביאו מקצוות העולם והכינו אותו בדרכים מסורתיות ומדויקות. כיום, אולי בגלל שהלקוחות השתנו, מסעדות היוקרה שינו גישה ומחפשות לדבר בגובה העיניים ואת החדשנות לצד קיימות ושימוש בחומרי גלם מקומיים.
לאחר שנים רבות בהן בישלתי במיטב המסעדות בארץ, למדתי להכיר את חומרי הגלם הטובים ביותר ואת טכניקות הבישול המתקדמות.
אני מזמין אתכם חובבי הבישול והפודיז לפרגן לעצמכם בחוויה קולינרית בה נוכל להכין את מיטב המנות ונשוחח על כל מה שחדש ומעניין בתחום לצד יין טוב.
מהמנות בסדנת בישול גורמה:
- קרפצ'יו רול עם ארוגולה וקויאר בלסמי / סשימי סינטה על סאמבל עגבניות.
- משולשי פילו במילוי ארטישוק ירושלמי וכמהין / ניוקי סלק בפסטו ארוגולה.
- מרק פטריות וערמונים/ גספאצ'ו צהוב עם קריספי טורטיה.
- סביצ'ה דג ים עם אבוקדו והדרים בפאני פורי / טרטר טונה על סלט מלפפונים ג'ינג'ר ונבטי חמניה.
- סלט גריסים ,עשבי תיבול ואוכמניות מיובשות / טאבולה קינואה וסלק.
- סלמון בקראסט עשבי תיבול ושקדים על לינגוויני זוקיני.
- רוסט אנטריקוט וירקות קלוים / צלעות טלה בקראסט אגוזים / ביף בורגיניון.