אלו טיקה (לביבות תפו"א ועדשים)
70 גר' עדשים צהובים ( להשרות 45 דק' לבשל עד רכות, לסנן, ולצנן)
1 ק"ג תפו"א ( מבושלים עד רכות, למעוך, ולצנן )
½ כוס קמח חומוס
כף עלי מנטה קצוצים
2 כפיות גרם מסלה
1 כפית שטוחה זרעי כמון טחונים
1 כפית שטוחה זרעי כוסברה טחונה
2 פלפלוני צ'ילי קצוצים דק-דק
1 חלמון ביצה
כף מיץ לימון
2 כפיות מלח
1 ביצה טרופה
שמן או גההי לטיגון
משלבים תפו"א, קמח, עדשים, חלמון, תבלינים, מיץ לימון, ומלח ולשים לתערובת אחידה.
צרים עיגולים ומשטחים אותם ללביבות. מקמחים בעוד מעט קמח חומוס , טובלים בביצה הטרופה ,ומטגנים.