קורדון בלו בנוסח מילאנז
חזות עוף (יח' לכול שני סועדים) נקיים משומן ומ"פילה"
ממרח פסטו טרי ומעט "שומי" יותר מפסטו למריחה על לחם
פרוסות חזה אווז מעושן
פרוסות ביצה קשה
קמח, ביצה טרופה ופרורי לחם כמו להכנת שניצלים.
פורסים את יח' החזה כך שייווצר מעין כיס למילוי (יודגם בשיעור).
מורחים את פנים הכיס בפסטו. מניחים פרוסת נקניק, פרוסת ביצה, ומהדקים בעדינות לסגירת הכיס (במידה ויש צורך סוגרים גם בעזרת קיסם). מכאן התהליך דומה להכנת שניצל. מקמחים קלות ומנערים עודפי קמח, טובלים בביצה, ומצפים בפירורי הלחם. מטגנים עד הזהבה ומעבירים לתבנית אפיה.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 10 דקות, ממש לפני ההגשה.
להכנת הפסטו מעבדים במעבד מזון: עלים מחבילת בזיליקום, 50 גר' צנובר קלוי ומצונן, 5 שיני שום, מלח ופלפל לבן לפי הטעם. מוסיפים שמן זית בהדרגה ליצירת מרקם סמיך ומשחתי.