עוף קצ'טרה (בנוסח הציידים)
10 ירכי עוף
2 בצל לבן פרוס לחצאי טבעות
2 שיני שום ממועכות וחצויות
100 גר' פטריות שמפיניון
פלפל ירוק פרוס דק 3 כפות רסק עגבניות
5 עגבניות בשלות נקיות מזרעים וקליפה
¾ כוס יין לבן
½ כפית אורגנו יבש
½ כפית רוזמרין יבש
ב 2 כפות שמן זית, מטגנים את ירכי העוף, צד העור ראשון, עד להשחמה. מוציאים מהמחבת, ועל אותו השמן מטגנים את הבצל, הפלפלים והפטריות. מוסיפים את השום, ואת רסק העגבניות ויין. מביאים לרתיחה תוך קרצוף תחתית המחבת. מוסיפים את העגבניות, וממעכים אותם בכף עץ. מוסיפים חזרה את חלקי העוף, את הרוזמרין, האורגנו, ומלח ופלפל גרוס לפי הטעם, ומכסים. מבשלים על להבה בינונית כ 30 דקות. במידה והרוטב דליל מדי, מעבירים את העוף לכלי הגשה, ואת הרוטב מבשלים עוד 5 דקות ללא מכסה.