סביצ'ה דניס בתחמיץ צ'ילי מתוק ולימונים
(מנות הסביצ'ה הינן מנות ללא בישול אלא "בישול בתחמיץ". סדנת בישול זו מסבירה את עקרונות ה"בישול" הנכונים לקבוצה זו)
50-60 גר' פילה דניס נקי מעור ועצמות לכול מנה
צנוניות , פלפל אדום ופלפל צהוב
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חופן קטן של כוסברה קצוצה
מיץ של שני לימונים טריים
3 כפות שמן זית
מלח גס ופלפל גרוס
לקישוט הצלחת :
לקט עלי בייבי שטופים ומיובשים
פילטים של שקדים קלויים
הסביצ'ה שייכת לתבשילי הכבישה. מיץ הלימון מרכך/מבשל את בשר הדג (תהליך שאורך כ 30 דקות).
מכינים שתי תערובות: של דג וירקות, ושל נוזלי כבישה וטעם.
חותכים דג וירקות לקוביות קטנות ואחידות מכסימום סמ' אחד.
מערבבים את חומרי הכבישה והטעם.
מצרפים כ – ½ שעה לפני ההגשה.