פעילויות בישול לבתי ספר
פעילויות העשרה לתלמידים בכל הכיתות
הבישול, מעבר להיותו צורך וחוויה בפני עצמו הוא בעצם רתימה של תהליכים פיזיקלים, כימיים וביולוגים לצורכנו.
בני האדם פיתחו ושכללו את התהליכים לפעמים עוד לפני שידעו על המדע מאחורי הבישול, כיום שפים מנסים להבין את התהליכים כדי לשפר ולייעל את העבודה.
הרבה מהפעולות היומיומיות שאנחנו עושים הם תהליכים כימיים, ביולוגיים ופיזיקלים, כך שדרך הבישול אפשר להבין בהנאה את החומר הנלמד בכיתה. הבישול הוא דרך מעניינת, מסקרנת ובעיקר טעימה לגלות את עולם הכימיה, הפיזיקה והביולוגיה.
בסדנת הבישול נוכל להעביר לתלמידים באופן מעשי ומעניין את הנלמד בכיתה, אם דרך הכנת גבינה ופוקצ'ות בצורה מסורתית, או הכנת גלידה באמצעות חנקן נוזלי ותהליכי ספריפיקציה בבישול המולקולרי. האפשרויות הן בלתי מוגבלות, בכל מתכון נוכל למצוא את התהליך הרלוונטי לחומר הנלמד.
*פעילות מרתקת לתלמידי תיכון, יסודי ואפילו לגני ילדים.
*פעילות מהנה וטעימה המתקשרת עם החומר הנלמד בכיתה.
צרו איתנו קשר ויחד נוכל לבחור פעילות שמתאימה בדיוק לתלמידים