סדנת קרניבורים
מתרגשים מנתח בשר איכותי? זו הסדנה שלכם.
מעבר לסוגי הנתחים, נלמד גם טכניקות לבישול הבשר. מבשר נא לבשר עשוי במידה ועד לתבשילי בשר בבישול ארוך.
מהמנות בתפריט הקרניבורים
- קרפצ'יו בקר עם סלט ארוגולה רענן / סשימי סינטה בציפוי תבלינים / חטיפי כנפיים בציפוי פריך.
- שיפודוני אנטרקוט במרינדה חריף-מתוק/ קבבים תאילנדים עם קארי ירוק/ אסאדו בקרמל תפוחים והל.
- רוסט ביף אנטריקוט /חזה הודו במרינדה חרדל ודבש/ רול סינטה ופטריות.
- פרגית טאהביל על חומוס חם/ נתחוני חזה עוף בציפוי פריך של עשבי תיבול / טאליטלה בקר ביין אדום/ פטוצ'יני ראגו.
- רצועות בקר מוקפצות עם ירקות ירוקים וקאשיו/ ראפ מכסיקני של שייטל מוקפץ בליווי פילפלים.