סדנת קינוחים
לא סתם במסעדות העילית מטבח הקינוחים הוא ניפרד לחלוטין, שקט וממוזג ושונה מאוד מהמטבח הראשי, לעיתים אפילו עם שף קונדיטור שאחראי רק על תחום הקינוחים.
עולם הקינוחים שונה מאוד מעולם הבישול; הוא מדוייק יותר, שקול ומחושב, יש צורך בתיכנון מראש ולא תמיד אפשר להיות ספונטניים. לכן יצרנו את סדנת הקינוחים בה נוכל להתנסות בקינוחים מסוגים רבים: מקינוחים מסורתיים ומקומיים כמו כנאפה ומלבי לקלאסיים צרפתיים כמו קרם ברולה וסופלה שוקולד וגם קינוחים ביתיים.
אמנם בכל סדנה אנחנו עושים קינוח אחד אבל לפעמים נרצה להתמקד בשורה התחתונה😊 או שאולי אתם מחפשים משהו קליל יותר מסדנה שבסופה ארוחה עשירה, לחגיגה קטנה או מסיבת רווקות, כך או כך, סדנת הקינוחים תהיה מושלמת עבורכם.
מהמנות בסדנת הקינוחים:
- זכרונות ילדות – קרמבו – הגירסה האמיתית…/ מרשמלו ביתי – עננים מתוקים בטעמים טיבעיים/ טופי חלב.
- קינוחים חמים – כנאפה גבינה/ צ'ורוס ברוטב שוקולד חם/ סיגר פילו במילוי פירות יבשים אגוזים וחלבה/ בום שוקולד – סופלה שוקולד חם.
- מרעננים לקיץ – טפיוקה בחלב קוקוס עם סלט פירות/ נקטרינות בסירופ יין לבן וגבינה מתוקה.
- קרמים וקציפות קלאסיים – טירמיסו אלוהי כמו שלא טעמתם מעולם!/ קרם ברולה/ מלבי שמנת/ מוס שוקולד.
- אפויים קלאסים – עוגיות מקארון – שוקולד לבן ואוכמניות, פיסטוק או שוקולד תפוז/ טארט אגסים וקרם שקדים/ מרנג לימון איטלקי/ שטרוייזל תפוחים/ תותים (בעונה)/ בקלאווה פיסטוקים ודבש.