סדנת דגים
למרות שישראל ממוקמת על חופי הים התיכון, ישראלים רבים חסרי ניסיון וחסרי ביטחון בכל הנוגע לדגים. בעוף לעומת זאת אנחנו מקום ראשון(!) בעולם בצריכה לנפש.
דגים הרבה יותר פשוטים להכנה ממה שחושבים וההצע של דגים טריים ואיכותיים רב וזמין במקומות רבים.
אני מחשיב עצמי למומחה בכל הנוגע לדגים, עבדתי שנים רבות במסעדת "מול ים" שנחשבה למסעדת הדגים הטובה בארץ והתנסיתי בסוגים רבים של דגים ובטכניקות בישול רבות ומיוחדות.
אני תמיד אוהב ומתרגש להעביר את הידע הרב שלי לאנשים ולחדש להם.
מהמנות שנכין בסדנת הדגים
- סביצ'ה דג ים בפאני פורי / קרוקטאס סלמון מעושן ברוטב יוגורט ועירית / פיש אנד צ'יפס.
- דג מרוקאי / קבב דגים בצזיקי עגבניות פיקנטי / מרק דגים וזעפרן / עלי גפן ממולאים אורז, דגים, פיסטוקים ועשבי תיבול.
- שווארמה דגים עם טחינה וסלסה עגבניות פיקנטית / סלמון בקראסט עשבי תיבול אגוזים ופרמזן / פילה בורי בויניגרט חם של לימונים וזעתר.
- פאייה דגים עם עגבניות וזעפרן / קארי דגים בקרם קוקוס.