סדנת בישול טבעוני
אחת מהסדנאות האהובות עלי היא סדנת הבישול הטבעוני, יש בה אולי הכי הרבה מקום ליצירתיות.
דווקא בגלל התדמית הכל כך לא מוצדקת שיצא לאוכל הטבעוני, אני מאוד אוהב להראות לכל המשתתפים בסדנה כמה תשוקה וצבע יכול להיות אוכל המבוסס על הצומח.
טרנד הטבעונות הולך ומתרחב וכבר ממש אי אפשר להתעלם ממנו, ואנחנו גם לא רוצים. העולם הולך לכיוון קיימות גם בגלל הצו המוסרי וגם כי בעיקר אין לנו ברירה.
לא תמצאו כיום מסעדה בלי לפחות מנה אחת טבעונית בתפריט וכבר יש מסעדות שף יוקרתיות על טהרת הטבעונות ואפילו קייטרינג טבעוני שמכין מאות מנות מדהימות באירועים לאורחים המופתעים לטובה.
אז בין אם אתם טבעוניים או חושבים על זה, או שאולי אתם רוצים לעשות מחווה לאחד המשתתפים בסדנה, אני מזמין אתכם לסדנה יצירתית וצבעונית ומלאה בטעמים משגעים.
מהמנות בסדנת הבישול הטבעונית
- סלט עדשים ורימונים / סלט סלק חיטה / סלט גריסי פנינה עם עשבי תיבול ואוכמניות מיובשות / קישואים חיים עם פטריות עשבי תיבול ואגוזי לוז / כרובית אדממה פיקנטית.
- ניוקי סלק בפסטו ארוגולה ופלחי תפוזים / פלפל ממולא אורז מלא ועדשים עם ריבת בצל ברוטב עגבניות / קציצות תירס פולנטה וירקות / כדורי פולנטה ממולאים פטריות וקרם קשיו.
- רול מנגולד אורז קארי וחציל ווסאבי / פאי רועים טבעוני / תבשיל עדשים ופירות יבשים פיקנטי.
- טפיוקה בחלב קוקוס עם פירות העונה/ סיגר ממולא חלבה פירות יבשים ואגוזים/ מלבי חלב קוקוס.