קנטאקי פרייד צ'יקן ברוטב ברביקיו
נתחי עוף שלמים מחולקים ל 2 (כנפיים, ירכיים ושוקיות)
מיונז ורוטב בר בי קיו ל"עיסוי"
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
מרתיחים סיר מים או ציר ו"חולטים" בו את נתחי העוף כ 3 דקות. מסננים, מצננים, ומייבשים.
מעסים את נתחי העוף "הסגורים" במיונז וברוטב בר בי קיו, מצפים היטב בפרורי לחם ומטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה בינונית עד להשחמת הפירורים. בודקים את מצב הבישול ואם חסר משלימים בעוד 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.