קארי דלעת ותרד
ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בינוניות ( כ- 3 סמ' )
שמן או גההי לטיגון
2 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי לפרוסות
2 שיני שום מעוכות
כפית ג'ינג'ר מגורר
2 פלפלונים קצוצים
כפית זרעי כוסברה טחונים
כפית זרעי כמון טחונים
כפית זרעי חרדל שחור
½ כפית כמון
300 מל' שמנת מתוקה
250 גר' עלי תרד שטופים
3 עלי קארי
חופן כוסברה קצוצה
שקדים מפולטים וקלויים לקישוט
לטגן בסיר בצלים עד הזהבה. להוסיף ג'ינג'ר, שום, פלפלונים, ותבלינים לטגן עוד דקה. להוסיף דלעת ושמנת ולבשל בסיר מכוסה כ – 20 דקות עד לריכוך הדלעת. להוסיף את עלי התרד ולהמשיך לבשל תוך כדי בחישה מדי פעם ללא מכסה (לצמצום הרוטב), עד לבישול עלי התרד (כ – 5 דקות)
לפזר את השקדים הקלויים לפני ההגשה.