פרוסות דג בקארי ירוק וחלב קוקוס
1 ק"ג דג ים דק ( ברקודה, פלמידה לבנה או בצר לנו בורי ), פרוס לטבעות לרוחב
שמן לטיגון, וכוס קמח
מחית קרי ירוק, פחית חלב קוקוס
2 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
מקמחים בעדינות את פרוסות הדג, ומטגנים 2-3 דקות מכול צד. מניחים בצד. מטגנים את טבעות הבצל עד להזהבה, ומוסיפים את מחית הקרי הירוק לטיגון של 1-2 דקות נוספות עד שמתקבלת ארומה חזקה. מוסיפים את חלב הקוקוס, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את פרוסת הדג המטוגן ומצמצמים ע"ג להבה גבוהה תוך כדי הפיכת הדג מדי פעם , לספיגת טעמים מכסימלית. מגישים כשהרוטב הסמיך.
לקרי ירוק:
מעבדים יחד למחית : ירק ( כוסברה, בזיליקום, מנטה נענע ), עלי כפיר ליים, בצל ירוק אחד, שורש עשב לימון קצוץ, שום, גרד לימון, ג'ינג'ר וצ'ילי. מוסיפים מלח לפי הטעם והשימוש המיועד.