פאד תאי
2 חב' אטריות אורז רוחב 1/2 סמ', מושרות לפחות שעה במים קרים מהברז
3 בצל סגול פרוס לחצאי פרוסות
5 שיני שום פרוס דק
700 גר' חזה עוף / סינטה בקר פרוס דק לחתיכות של 3 סמ'
2 סמ' ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
1/2 כרוב לבן פרוס דק דק
ציר עוף ( בערך 1/2 ליטר )
רוטב סויה ורוטב דגים – כף "קטנה" מכול סוג
כפית קטנה של סוכר ( עדיף סוכר דקלים כתוש ), ומעט פלפל שחור טחון.
בוטנים כתושים, מקלות בצל ירוק ( 4 סמ' אורך), כוסברה קצוצה ו1/4 לימון – לקישוט
על מנת להגיע לתוצאה טובה, מחלקים את חומרי הגלם ל 3 קבוצות שוות.
בוואק חמה מאוד, עם מעט שמן, מתחילים בטיגון הבשר, ומייד ממשיכים לבצל לשום ולג'ינג'ר.
מקפיצים דקה, ומוסיפים את הכרוב. מקפיצים דקה נוספת ומוסיפים את האטריות, מסוננות ממי ההשריה. מוסיפים מצקת קטנה של ציר עוף ( עדיף חם) ואת הרטבים, סוכר ופלפל, ומקפיצים הכול יחד.
מעבירים לכלי הגשה, מקשטים, וחוזרים על כל התהליך עם קבוצת החומרים הבאה.