סנדוויץ' סרדינים במילוי פסטו עגבניות מיובשות
סרדינים (או דגי ים קטנים אחרים) נקיים מקשקשים ובטן, כמספר הסועדים.
פסטו עגבניות
קמח ביצה ופירורי לחם לטיגון ( כמו בשניצל)
מסירים את ראשי הדגים, מפלטים מבלי להסיר את הזנב, ומסירים בעזרת הידיים את ההידרה.
מניחים כף שטוחה של המילוי עגבניות, ומהדקים בעדינות. מקמחים בעדינות ומסירים עודפים, טובלים בביצה הטרופה ומעבירים לפירורי הלחם. מצפים היטב מבלי להוציא את המילוי ומעבירים לטיגון עד השחמה בשמן חם במחבת. מעבירים לנייר סופג ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה ופלחי לימון.
לפסטו עגבניות מיובשות – חולטים במים רותחים כוס עגבניות מיובשות, עד לריכוך. מסננים היטב וטוחנים בבלנדר יחד עם: חצי בצל סגול קצוץ, שמן זית, בשר מעגבנייה אחת ( מסננים את הנוזלים והזרעים ), מעט טבסקו, סוכר מלח ופלפל לבן.