מקלות פרמז'ן
400 גר' בצק עלים
80 גר' פרמג'ן (או צ'דר ביתית) מגורדת דק
פלפל גרוס
שומשום או קצח או פרג לציפוי (לא חייבים)
לברק ("גלזורה ") :
חלמון ביצה
כף חלב
מחממים תנור ל – 180 מעלות.
מרדדים את הבצק למלבן בעובי של 4 מל'. מפזרים את הגבינה, בצורה אחידה, על מחצית מהבצק . מעל הגבינה מפזרים פלפל שחור, ומקפלים את המחצית הריקה על המחצית עם המילוי. מהדקים בעדינות (או מרדדים ) ,להטבעת המילוי בבצק . פורסים רצועות ברוחב של כחצי סמ', ובאורך הרצוי, ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. מורחים את המקלות בתערובת הביצה-חלב, ואופים כ- 20 דקות על לניפוח והשחמת המאפה.