טארט טאטאן קלאסי
בצק פריך מתוק:
300 גרם קמח
150 גרם חמאה
80 גר' אבקת סוכר
ביצה טרופה
מספר כפות מים קפואים
מלית:
5 תפוחים קלופים מגורענים וחתוכים
100 גרם סוכר
25 גרם חמאה
קורט קינמון
ההכנה:
במחבת עם ידית ברזל ממיסים את החמאה והסוכר מוסיפים את התפוחים ונותנים לבעבע עד קבלת קרמל.
מוסיפים את הקינמון. את הבצק מרדדים לקצת יותר גדול מהמחבת ומניחים אותו מעל התערובת התפוחים,מהדקים את הבצק למחבת כלפי פנים ומכניסים לתנור מחומם מראש 180 מעלות ואופים עד לקבלת בצק זהוב.