ברמונדי מעושן
מרפדים סיר בישול גבוה ורחב בנייר כסף, פעמיים. מפזרים בתחתית הסיר סוכר חום, פלפל שחור גרוס, כוכב אניס שבור, ועלי עשב לימון. מניחים כוס רחבה במרכז הסיר, על גבי הכוס מניחים צלחת שקוטרה קצן במעט מקוטר הסיר. את הדגים הנקיים חרוצים משומנים ומומלחים קלות מסדרים ע"ג הצלחת, ומכסים את הסיר בנייר כסף ובמכסה לאטימה מושלמת. מעלים ע"ג להבה בינונית למשך 12-15 דקות. מגישים חם או קר בליווי איולי ( מיונז שום ושמן זית ) או רוטב עגבניות וצלפים.