בננות בקוקוס וקראמל
8 בננות חצויות לאורך, 2 ביצים טרופות, קמח, 2 כפות פירורי לחם, כוס קוקוס מגורד
לקראמל:
1/2כוס סוכר, 6 כפות מים, ½ פחית חלב קוקוס, 20 גר' חמאה.
מקמחים את חצאי הבננות, טובלים בביצה, מצפים בשבבי קוקוס ופירורי לחם, ומטגנים בשמן שהומסה בו החמאה.
לרוטב:
מרתיחים את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב. מוסיפים את חלב הקוקוס.
מצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש. מוסיפים את המחמאה, ובוחשים.